Д-р Румяна Грозева, Изпълнителен директор

Д-р Румяна Грозева има докторска степен по икономика от Института за икономически изследвания на Българската Академия на науките. Докторатът й надгражда магистърската степен от Университета за национално и световно стопанство, фокусирани върху устойчивото регионално развитие. Тя има 7 годишен опит в държавната администрация. От 2008 г. тя е Изпълнителен директор на АРИР – Стара Загора. От 2018 г. до 2021 г. е член на Борда на Директорите на Индустриална Зона Загоре. От април 2021 г. е координиращ мениджър на Европейски цифров иновационен хъб Загоре. Тя е преподавател в Софийски университет и Тракийски университет. Познат и търсен експерт и лектор международни проекти и събития 

Костадин Пенчев

Грета Георгиева

Грета Георгиева е запален талантлив професионалист със страст към създаване на дигитално съдържание във сферата на игрите, координацията и комуникационните услуги. Със 7 годишен опит зад гърба си, тя е развила набор от умения позволяващи разбиране на днешния забързан бизнес свят.Този стабилен опит и позволява да привлича вниманието на аудиторията, да жонглира с множество задачи, да създава нови бизнес връзки. Страстта ѝ към иновациите гарантира изграждане на устойчиви умения в областта ѝ на развитие и трасира пътя към която и да е друга, в която избере да се развива.

Мария Маркова

Мария Маркова завършва средното си образование в ГПЧЕ “Ромен Ролан” в Стара Загора с профил френски език и засилено изучаване на втори западен език – английски. След като упражнява учителската професия, тя насочва своя професионален път в енергийния сектор, където се занимава с преводи от и на английски, основно по техническа документация и официална кореспонденция. Тя придобива обширен опит в симултанни преводи по време на партньорски срещи и технически изложения. Отличавайки се с интерес към екологосъобразния начин на живот, Мария е също така любител на изкуството и архитектурата. Съчетавайки своята енергия и професионализъм, тя продължава да развива своите умения и да бъде активен участник в различни сфери на живота.

Мария Андреева

Мария Андреева е специалист комуникации, блогър и журналист с непреодолима страст към  туризма, храната и виното. Има завършена бакалавърска степен „Връзки с обществеността“ от СУ „Св. Климент Охридски“ и над 15 години комуникационен опит в медии, маркетинг агенции и лични проекти. Работи над 10 години като международен редактор в национални печатни медии и над 7 години в сферата на дигиталния маркетинг и създаването на онлайн съдържание за бизнеси. Писането за нея е начин на живот – не само в работата, но и в ежедневието. Най-добре го комбинира с пътувания, храна и вино, за да ни пренесе в по-красиви, по-вълнуващи и по-вкусни светове. В АРИР се е заела с отговорната задача на комуникационен мениджър на най-вкусния проект SMEOrigin

Мария Христова

Мария Христова е професионалист с богат и разнообразен опит в областта на езиковата и технологичната сфера. Завършва езикова гимназия с профил английски и немски език, след което придобива Сертификат C1 Advanced от Cambridge English Qualifications. Този фундамент в комбинация със силни езикови умения й позволяват да се справя успешно с устни и писмени преводи от и на английски език в разнообразни области, включително и в техническата документация. След приключването на Техническия университет в град Варна със специалност “Компютърни системи и технологии”, Мария допълнително заздравява своите умения в технологичната област. След това, с дългогодишен опит на позицията Личен Асистент на Изпълнителен директор, тя се профилира като изключително компетентен професионалист в областта на администрацията. В този капацитет Мария ръководи множество административни дейности и координира работата на голям колектив от над 500 души.

Ива Жекова

Ива Жекова е родена в гр. София, завършва средното си образование в Гимназия за Преподаване на Чужди Езици „Алеко Константинов“ в гр. Правец и изучава Английска Филология в Софийски Университет “Климент Охридски”. Номад по душа, сменя различни дестинации за местожителство и след завършване на университет се мести в Стара Загора, където работи в сферата на търговия и комуникации. Ива се занимава с коне, езда и туризъм от дете. Обожава природата и планината, била е водач на туристически преходи и инструктор. Свободното си време посвещава освен на конете, също и на танците – народни и латино, на любителската фотография, стрелба с лък и изработката на сувенири. 
Многократно участва в кампании с еко насоченост – почиствания на зелени и градски площи, водоеми и кампании, посветени на опазването на околната среда. 

Translate »