Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора

Спечели място в Академията за социални предприемачи и една от 30 стипендии от 50% такса за участие

Untitled design 1

Второто издание на Академия за социални предприемачи ще се проведе между 9 и 25 юни в гр. София!

Академия за социални предприемачи е интензивна практично-ориентирана програма за личности с желание за развитие в сферата на социалното предприемачество. Включи се, за да получиш знания и практически умения за постигане на значима социална промяна и едновременно с това изграждането на устойчив бизнес модел при стартирането и развитието на твоята собствена организация.Таксата за участие в Академия за социални предприемачи е 480 лева за 7 обучителни дни и 3 модула.

Кандидатствай, за да спечелиш място в Академията и една от 30 стипендии от 50% (и такса от 240 лева) с финансовата подкрепа на Програма Европа към Столична община.

Благодарение на допълнителната подкрепа, която получихме от нашите партньори от ING Bank Bulgaria, успяхме да предоставим още 15 стипендии по 50% и удълживаме крайния срок за кандидатстване с една седмица - до 28.05. Нека повече стойностни млади хора се възползват от нея!

Списъкът с нашите гости и ментори непрекъснато се увеличава! Наши гост-лектори ще бъдат Маркус Фрайбург - основател на немската агенция за инвестиране в социални предприемачи FASЕ, Сергей Петров от BeeSmart Technologies и Краси Величкова - директор на Български дарителски форум. Сред менторите, които ще дават съвети и обратна връзка на екипите в Академията, са представители на Асоциация "Родители", "Диалог на тъмно", инициативатата „Когато станем 100 000 ще посадим гора", бизнес практици и предприемачи. Вижте повече за тях в секцията "Екип" на сайта на Академията.Академия за социални предприемачи се осъществява от Reach for Change Bulgaria - Промяната и The Business Institute.

Научи повече и кандидатствай на: www.se-academy.bg

Следете събитието и сайта за актуална инфромация.

 

europedirect

logo selska

tedxsz