Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора

Конкурс БЕЖАНЦИ 2018

Обществен дарителски фонд – Стара Загора с финансовата подкрепа на Глобалния фонд за обществени фондации, обявява конкурс за финансиране на проекти за работа с и подкрепа на бежанци и мигранти в България, както и социалното им включване и приемането им от местните общности в страната.

Ако имате идея в тази област, може да кандидатствате до 11 юни 2018 г., за да я реализирате! Колкото по-добре опишете идеята си, толкова шансовете ви са по-големи.

Критерии за оценка:

  • Връзка на проекта с темата и приоритетите на настоящия конкурс.
  • Реалистичност на проектите и заложените цели.
  • Реалистичност на бюджета.
  • Капацитет или потенциал за изпълнение на проекта.

Проектите трябва да са на стойност до 1500 лева и да са със срок на изпълнение до 30 ноември 2018 г.

С проекти могат да кандидатстват организации от цялата страна. Могат да кандидатстват и инициативни групи само от Стара Загора (инициативни групи от минимум три пълнолетни лица, които живеят в Стара Загора)!

Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляра за кандидатстване, го изпратете на адрес: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!. Важно е да напишете като тема на съобщението: "За конкурс Бежанци 2018".

Краен срок за кандидатстване: понеделник, 11 юни 2018, до края на деня.

Повече информация можете да получите от офиса на Обществен дарителски фонд – тел.: 0884842933, Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

europedirect

sesp-banner

greeninfranet logo for office printing color

logo-prisma

mir-large

logo selska

tedxsz

magazine-startus