Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора

Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди

Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб „ЛИПА" – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за четвърта поредна година Детски спортни игри Старозагорски олимпийски надежди. Игрите ще се проведат в Стара Загора на 19 април 2015 г. и в тях ще вземат участие близо 500 деца от 19 спортни клуба от нашия град.

Входът е свободен!

В игрите, проведени през 2012, 2013 и 2014 години, взеха участие общо над 1 200 деца, преминаха много успешно, което ни даде увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт и че трябва да се провежда ежегодно.

Информация за проведеното събитие през 2014 г. можете да видите на:

http://www.chambersz.com/news/12207-500-mladi-olimpiiski-nadezhdi-podariha-na-stara-zagora-sporten-praznik.

Всички деца, които участват в събитието ще получат грамоти и торбички с подаръци. За първа година със специален приз ще бъдат отличени старозагорски деца спортисти, постигнали високи успехи през последните години. Приз ще получат най-малкия и най-чаровния участник в игрите.

Официалното откриване на игрите ще бъде на 19 април от 11:00 часа в Общинска спортната зала „Иван Вазов". На него, освен ръководителите на общината и областта са поканени председателят на БОК Стефка Костадинова и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Каним всички старозагорски деца и техните родители да присъстват на събитието.

listovka-A5-2015-01

listovka-A5-2015-02

europedirect

sesp-banner

greeninfranet logo for office printing color

logo-prisma

mir-large

logo selska

tedxsz

magazine-startus