Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора

Спечели място в Академията за социални предприемачи и една от 30 стипендии от 50% такса за участие

Untitled design 1

Второто издание на Академия за социални предприемачи ще се проведе между 9 и 25 юни в гр. София!

Академия за социални предприемачи е интензивна практично-ориентирана програма за личности с желание за развитие в сферата на социалното предприемачество. Включи се, за да получиш знания и практически умения за постигане на значима социална промяна и едновременно с това изграждането на устойчив бизнес модел при стартирането и развитието на твоята собствена организация.Таксата за участие в Академия за социални предприемачи е 480 лева за 7 обучителни дни и 3 модула.

Кандидатствай, за да спечелиш място в Академията и една от 30 стипендии от 50% (и такса от 240 лева) с финансовата подкрепа на Програма Европа към Столична община.

Благодарение на допълнителната подкрепа, която получихме от нашите партньори от ING Bank Bulgaria, успяхме да предоставим още 15 стипендии по 50% и удълживаме крайния срок за кандидатстване с една седмица - до 28.05. Нека повече стойностни млади хора се възползват от нея!

Списъкът с нашите гости и ментори непрекъснато се увеличава! Наши гост-лектори ще бъдат Маркус Фрайбург - основател на немската агенция за инвестиране в социални предприемачи FASЕ, Сергей Петров от BeeSmart Technologies и Краси Величкова - директор на Български дарителски форум. Сред менторите, които ще дават съвети и обратна връзка на екипите в Академията, са представители на Асоциация "Родители", "Диалог на тъмно", инициативатата „Когато станем 100 000 ще посадим гора", бизнес практици и предприемачи. Вижте повече за тях в секцията "Екип" на сайта на Академията.Академия за социални предприемачи се осъществява от Reach for Change Bulgaria - Промяната и The Business Institute.

Научи повече и кандидатствай на: www.se-academy.bg

Следете събитието и сайта за актуална инфромация.

 

 

Certificates

certificate-1.jpg fdi-strategy-stara-zagora.jpg micro-fdi-strategy-stara-zagora.jpg

20 YEARS Stara Zagora Regional Economic Development Agency

The Agency was established in 1995 with the support of the US Agency for International Development (USAID). Initially serving as a liaison focused on strengthening communication between city governments and the business community, it soon attracted as members the municipalities, training centers and organizations supporting the economic development of the region.

Read more...

Contact Us

127 General Stoletov Street,
6000 Stara Zagora, Bulgaria
tel. (+359 42) 605007,
fax (+359 42) 638075,
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

10 USEFUL TIPS ON HOW TO GET YOUR PROJECT FUNDED

 

10 RULES FOR WRITING SUCCESSFUL PROJECT PROPOSAL

You can count on us for:

Upcoming

No events

europedirect

sesp-banner

greeninfranet logo for office printing color

logo-prisma

mir-large

logo selska

invest-en

tedxsz

banner160x80-en

Loading ...